Cookie- og privatlivspolitik

INTRODUKTION
Når du besøger mit website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.
Hvis du sletter eller blokerer cookies,  kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

– Påkrævede cookies
De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.
tk_ai: Udbudt af golfshopkorsoer.dk. Udløber når du lukker din browser. Cookien anvendes af administrationsdelen af hjemmesiden (WordPress/Woocommerce) og gemmer en udelukkende en unik tilfældig id, så administration lettes.
moove_gdpr_popup: Udbydes af golfshopkorsoer.dk. Udløber efter 365 dage. Registrerer om den besøgende har accepteret cookiebanneret, så man undgår, at banneret vises igen ved næste besøg.

– Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.
Vi anvender ingen præference-cookies.

– Analyse cookies
Statistik-cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at
indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
Vi anvender ingen analyse-cookies.

– Markedsførings-cookies
Vi anvender ingen markedsførings-cookies.

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer hvis du

  • tilmelder dig min kundeklub (se mere i afsnittet om kundeklubben)
  • tilmelder dig mine fittinger (se mere i afsnittet om fittinger)

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, adresse, fødselsdag, køn, telefonnummer og e-mail.
Beskeder/data sendt via hjemmesidens kontaktformularer sendes krypteret via SSL.

– Kundeklub
Vi indsamler dine oplysninger med det formål, at oprette dig i vores kundeklub. Her kan du optjene bonus, som du kan handle for, i vores butik.
Personoplysninger, vi indsamler, består af: Navn, Adresse, Tlf. nr., Email, Fødselsdato.
Vi opbevarer dine oplysninger i 3 år efter sidste køb med kundeklub registrering. Du har altid mulighed for at blive slettet via tilmeldingsformularen, eller i vores butik.
Ved sletning vil du eksistere i systemet de næste 14 dage, indtil dine data er helt fjernet. I de 14 dage kan du nå at annullere din sletning.
Din optjente bonus ved køb i butikken, udgør 10 % af alle ikke allerede nedsatte varer og gavekort. Din bonus udløber efter 3 år, eller hvis butikken lukkes. Du vil inden da modtage en sms med saldo samt udløbsdato.
Du vil modtage sms’er og emails om særlige tilbud, events, konkurrencer m.m. kun for klubmedlemmer.
Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart.
Det er vigtigt, at du accepterer disse betingelser, da dette er afgørende for, at du kan være en del af vores kundeklub jf. lovgivningen.
Samtykke kan gives på 2 måder, enten når du tilmeldes ved køb eller bagefter i tilmeldingsformularen.

– Fittinger
Ved tilmeldelse til en fitting afgiver du navn, email og tlf. nr., så jeg kan registrere dine specifikationer til videre brug hos leverandør for fremstilling af sæt. Disse specifikationer scanner jeg og opbevarer på min pc til senere brug, når du vælger at bestille jern/køller.

DATASIKKERHED
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

– Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger for derved at give dig de rabatter du har optjent samt sørge for at dine fittinger udmønter sig i perfekt udstyr. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mit vareudbud samt mine services og indhold.

– Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

– Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Kundeklubben” ovenfor. Oplysningerne anvendes til beregning af købspriser og -rabatter.

Jeg benytter herudover Economics til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tam@golfshop-k.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

– Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Tina Alexia Munck, Adresse: Ørnumvej 8, 4220 Korsør, Telefon: 28735526, E-mail: tam@golfshop-k.dk